Claims handling Varia takken Transport - materieel - voertuigen Technische Expertise Taxatie & beschrijving Maritime  
 
 

IR onderzoek NIEUW

Photovoltaïsche panelen inspecteren?

Photovoltaïsche installaties moeten voldoende rendement opleveren om winstgevend te zijn. Wij geven u enkele vuistregels hoe u de lokale zonnecentrale van uw bedrijf tijdens installatie of voor onderhoud kunt inspecteren met een thermografische IR-camera.

Een zonne-energie-installatie bestaat hoofdzakelijk uit in speciale constructies gemonteerde zonnepaneelsystemen, omvormers die de door de zonnepanelen opgewekte gelijkspanning omzetten in wisselspanning, en - afhankelijk van het type installatie - paneelrichtsystemen (zonvolgers), bedrading en beveiligingssystemen, evenals de benodigde middenspanningselementen indien het systeem aangesloten is op een commercieel netwerk. Al deze elementen vormen één systeem dat, mits het goed functioneert, binnen de berekende termijn, zoveel mogelijk rendement op de investering moet bieden.

Met een thermografische of warmtebeeldtechniek kunt u panelen met hotspots snel op afstand identificeren. Daarvoor hoeft u enkel maar de installatie met een warmtebeeldcamera te scannen.

 

 
   
bouwkunde
brand
waterschade & glasbreuk
stormschade en hagelschade
electriciteitsschade
IR onderzoek Zonnepanelen
 
 
webdesign by ICT design